Joy of Satan Updates


Meddelse fra Ypperstepræstinde Maxine Dietrich:
Det er en trist kendsgerning, at visse idioter har så lidt af et "liv" og intet andet at tage sig til end at lægge tid, energi og kræfter i at udgive sig for at være mig på internettet.
14. december 2017:

SATANS BIBLIOTEK er oppe at køre igen (klik her).

Yahoo-grupperne er oppe at køre igen. Husk venligst, at hvis du poster noget til grupperne, så gem dit indlæg, indtil du kan se, at det er blevet offentliggjort, for ellers risikerer det at gå tabt. Hold også øje med siden her og/eller forummerne for for information om eventuelle lignende problemer, nyheder osv. KLIK HER FOR VORES ENGELSKSPROGEDE FORUM eller KLIK HER FOR VORES DANSKE FORUM.

Fjenden arbejder utrætteligt på at få kontrol over internettet ved at omvende reglerne om internetneutralitet. Det er derfor ekstremt vigtigt at gemme alle hjemmesider, mp3-filer, videoer osv. Få mennesker er i øjeblikket opmærksomme på den fare, alle er i. Hvis internettet går under eller bliver kompromitteret, så fortsæt venligst med ritualerne til at omvende Toraen.
De fleste mennesker har ingen anelse om, i hvor høj grad de faktisk er blevet programmeret af fjenden. Dem af jer der er i stand til det, forsøg at nå så mange mennesker som muligt. Lydfiler kan nå store publikummer ad gangen. Dette er ekstremt alvorligt.


5. december 2017:
Næsten alle døde links på denne hjemmeside og Afslør Kristendommen er blevet rettet. Angrebene mod det frie internet bliver mere og mere alvorlige. Fjenden forsøger at omvende en regel om internetneutralitet i et forsøg på at få mere kontrol over internettet. Internettet er en enorm trussel mod fjenden, da deres løgne og sammensværgelser bliver eksponeret for millioner af mennesker. Dette er meget alvorligt. Vi fortsætter, så længe vi kan. Rul venligst længere ned ad denne side og læs opdateringen fra den 10. april 2016.

De fleste af de døde links er blevet erstattet gennem det, der hedder "Internet Archive". Det er vigtigt at gå tilbage i ens browser, efter man har besøgt disse sider, da man ellers kommer længere og længere tilbage i hjemmesidens historie, hvilket betyder, at visse sider og/eller grafik mangler. Satans Bibliotek vil være oppe at køre igen meget snart, inden for et par dage. Igen, vent IKKE! Gem alle hjemmesider, information osv., som du bruger og/eller har brug for lige nu. På den positive side går det virkelig skidt for fjenden. Det er gået ned ad bakke for dem, lige siden deres kommunistiske imperium kollapsede. Det er kun et spørgsmål om tid. Alt for mange mennesker er nu opmærksomme på dem.


1. december 2017:
ALLE Yahoo's e-grupper er nede. Dette omfatter alle e-grupper, ikke blot Fryden Ved Satans/Joy of Satans. Dette lader til at være permanent. Mange mennesker med meget forskelligartede e-grupper, baggrunde, opfattelser og interesser har stillet spørgsmålstegn ved Yahoo, og naturligvis er der ingen respons fra Yahoo. Fjenden har angrebet internettet i et forsøg på at opnå kontrol over det. Dette omfatter aftalen med det amerikanske FCC i denne måned (som betyder, at mange hjemmesider potentielt set kan blive lukket ned). Taget dette i betragtning, vil det sandsynligvis blive værre. Jeg opfordrer på det kraftigste alle til at downloade og gemme hvad som helst, der er vigtigt fra internettet, da internettet kan bukke under, når som helst på dette tidspunkt. Dette vil også påvirke verdensøkonomien.

Alle er velkomne til at besøge vores forum: www.ancient-forums.com. Du behøver ikke at logge ind eller oprette en bruger for at læse indlæggene.

Igen, jeg vil gøre mit ypperste for at holde alle opdaterede her med hensyn til enhver udvikling vedrørende vores grupper. Der er meget mere information på forummet.


24. november 2017:
Yahoo grupperne er oppe at køre igen. Husk venligst, at hvis du poster noget til disse grupper, så gem dit indlæg indtil du kan se, at det er blevet offentliggjort, for ellers risikerer du, at det går tabt. Hold også øje med siden her og/eller forummerne for for information om eventuelle lignende problemer, nyheder osv. KLIK HER FOR VORES ENGELSKSPROGEDE FORUM eller KLIK HER FOR VORES DANSKE FORUM.


23. november 2017:
Flere af Fryden Ved Satans/Joy of Satans e-grupper har nu været nede i mere end tre dage. Dette har været mest mærkbart i Teens for Satan e-gruppen. Indlæg kommer ikke igennem overhovedet. Dette lader også til at påvirke en del Yahoo grupper uden for Joy of Satan (der alle har forskellige interesser, organisationer osv.).
Besøg venligst vores forum: Klik her.
Alle nye indlæg og opdateringer kan tilgås fra forummet. Jeg vil holde folk opdaterede om enhver ny udvikling i sagen. Man behøver ikke at logge ind eller oprette en bruger for at læse indlæggene. Alle er velkomne til at læse med.

20. september 2017:
Vores nye forum er nu oppe at køre.
Klik venligst her.
Som på det gamle forum, er det ikke nødvendigt at logge ind eller oprette en bruger for at læse artiklerne.


25. august 2017:
Både www.exposingchristianity.com og www.exposingchristianity.org virker nu igen.


22. august 2017:
Joy of Satans forum er nede. Vi vil først have et nyt forum efter den 4. september, da Merkur er retrograd indtil da. Der er også problemer med exposingchristianity.com og exposingchristianity.org.

Opdateringer og vigtig information kan også findes på Satan's Library Updates:
http://dawn666blacksun.angelfire.com/Satans_Library_Updates.html

Forhåbentlig vil vi have alt oppe at køre igen, efter Merkur er gået direkte.


27. februar 2017:
Tilbagelevering af forbandelser, anden del: Kraftfuld beskyttende aura (hjemmeside)

Tilbagelevering af forbandelser, anden del: Kraftfuld beskyttende aura (PDF)


1. februar 2017:
TILBAGELEVERING AF FORBANDELSER - MEGET VIGTIGT


15. januar 2017:
Ypperstepræst Hooded Cobra 666 har åbnet en ny webshop:
Azazel's Marketplace
Apps til Android telefoner, astrologilæsninger og meget mere...


1. januar 2017:
GODT NYTÅR TIL ALLE!!
Og særlig tak til Kamil for at tegne de fleste af Gudernes segl op på ny, i forbedret kvalitet.


4. november 2016:

Vi er opmærksomme på problemerne med serveren, som disse hjemmesider har været på. Gem og bogmærk venligst linket til Joy of Satans forum: http://josministries.prophpbb.com/
. Du behøver ikke at logge ind eller være medlem for at læse indlæggene på forummet. Hvis denne hjemmeside går under eller bliver utilgængelig, så vil kopier af hjemmesiden blive lagt op på forummet med mere information. Vi arbejder på at skabe kopier af hjemmesiderne, og jeg vil snart lægge ZIP-filer op med hele hjemmesiden, som alle kan downloade. Taget størrelsen af hjemmesiderne i betragtning, vil der være adskillige filer.


17. oktober 2016:
Køreplan for ritualerne til omvending af Toraen: 2016-2017


21. september 2016:

Glædeligt jævndøgn til alle!
Jeg er lige nu i gang med at ændre skrifttypen- og farven på alle Joy of Satans/Fryden Ved Satans hjemmesider. Dette er med henblik på at gøre siderne mere synlige og brugervenlige på de mange mindre internet-enheder, der er i brug i dag, såsom Android-telefoner, Ipads, tablets osv. Når nu jeg nævner brugervenlighed, så mener jeg ikke dette i form at pomp og pragt. Det vigtigste er, at hjemmesiderne bliver gjort nemmere at læse og hurtigere at åbne, intet andet. Satans Sandhed skal være tilgængelig for alle. Det er en underdrivelse at sige, at denne verden er helt ude i tovene. Fordi flere og flere mennesker nu lærer sandheden, har fjenden sat ekstra skub i sin aggressive og ondsindede hærgen i et forsøg på at ødelægge hele verden og alt det værdifulde liv i den. Vi er nødt til at fortsætte med at kæmpe. Det er intet andet valg. Satan repræsenterer viden, som er det vigtigste redskab til at tilintetgøre fjenden en gang for alle. Når alle KENDER sandheden, er fjenden ikke længere en trussel og kan ikke længere bedrage menneskeheden.


10/April/2016:
Internettet er nu under hæftigt angreb. Fjenden, der har kontrolleret medierne, pressen og al kommunikation i århundreder, er nu gået grassat med at lukke ned for enhver hjemmeside, der blotlægger dem og deres dagsorden. De har enorm rigdom og magt, og magtfulde forbindelser. Dette er grunden til, at fupnumre såsom kristendommen, islam og andre ondskabsfulde programmer har overlevet og blomstret. Enhver form for modstand blev sønderknust og fjernet. Vi må fortsætte med at kæmpe. Fjenden har åbenlyst blæret sig med at have lukket ned for tusinder af hjemmesider verden over, der blotlægger og går imod dem. Internettet bør være frit og ikke ejet af nogen, men fjenden har altid ment, at de har retten til at hundse rundt med folk og indtage den "autoritære" stilling til skade for alle andre.

På grund af fjernelsen af enhver form for information, der blotlægger og går imod fjenden, vil mange artikler og links til hjemmesider gå gennem det såkaldte "Internet Archive". Hvis du klikker på disse links og blot lukker reklamerne øverst, så ligner hjemmesiden sig selv, således at du frit kan printe eller gemme den. Jeg har gemt alle Joy of Satan/Fryden Ved Satan og tilknyttede hjemmesider. Dette er ikke perfekt. Nogle af de arkiverede hjemmesider i arkivet er muligvis forældede, men vi vil gøre vores bedste for at give links til eventuelle opdaterede sider. Hvis noget bliver fjernet, så lægger jeg det op igen. Hver gang vi får taget noget ned, lærer vi af det og bliver mere organiserede. Det er det, vi bliver ved med at gøre. Hvis vi kan holde vores position og kæmpe tilbage i lyset af angrebene, så vinder vi. Al frihed kommer med en pris. På nuværende tidspunkt har fjenden travlt med at forsegle tusindvis af huller i en dæmning, så at sige. De er blevet afsløret for millioner og atter millioner af mennesker, takket være internettet. Informationen er ikke længere undertrykt. På nuværende tidspunkt så mange mennesker opmærksomme på dem, at de ikke kan dække det op længere.

Vent ikke med at gemme hjemmesider, PDF-filer, lydfiler, osv. Taget fjendens angreb i betragtning, kan hele internettet potentielt set gå ned.

Bemærk venligst, at denne hjemmeside og mange andre automatisk bliver gemt via det såkaldte "Internet Archive". Hvis du støder på nogen døde links, så kan de sandsynligvis tilgås gennem "Internet Archive". Kopier blot linket og sæt det ind i feltet på denne hjemmeside: http://archive.org/web/.

Klik derefter på "BROWSE HISTORY".

Der er kalendre for hver måned for hvert år med bestemte datoer, hvor hjemmesiden er blevet gemt. Disse datoer er krydset af med en blå cirkel. Klik på den blå cirkel, og så vil du blive vist hjemmesiden, som den så ud på den pågældende dato.