Satanismens fjernøstlige rødder

 

 


Satanismens fjernøstlige rødder


Gennem flere år med research og vejledning fra vores elskede Fader Satan, har vi fundet satanismens sande rødder. Vi er kommet til konklusionen, at jødedommen, kristendommen og islam er uforlignelige og ondskabsfulde svindelnumre spillet på menneskeheden og at grunden til, at disse programmers påstande om, at menneskehedens oprindelse skulle have foregået i Mellemøsten er løgne og mørklæggelse for yderligere at narre og forvirre mennesker væk fra sandheden. Spirituel viden og lærdom kom til Egypten og Mesopotamien fra Fjernøsten.

Jødedommen og kristendommen STJAL også deres doktriner fra Fjernøsten, efter de havde forvansket, ødelagt og erstattet dem med bedragerigt svineri, kun med målet om at fjerne al spirituel viden fra masserne. Deres spor af løgne er fyldt med de myrdede, torturerede, forbandede samt menneskehedens spirituelle degeneration. Flere og flere løgne er nødvendige for, at disse programmer kan dække over deres stinkende fundament af lig, ødelæggelse af historiske artefakter og forfærdelig korruption.

Når man researcher eller forsker på egen hånd med hensyn til Fjernøstlige discipliner, er det vigtigt at huske, at disse desværre er blevet kraftigt forurenet med kristent skrald og løgne, som med alt andet. Det SANDE mål med satanisme (roden "SAT" i alle navne og variationer af Satan betyder "SANDHED" på sanskrit, hvilket er et af verdens ældste sprog) er at fremme vores sjæl samt styrke og gøre os selv mere kraftfulde. Meningsløst lort, såsom referencer til "morale" og "personlig adfærd", bør fjernes som ukrudt. Disse har i virkeligheden intet at gøre med opnåelsen af sindets og sjælens kræfter. Viden og anvendelsen af denne viden er den eneste måde, hvorpå dette kan lade sig gøre.

"Helt op til det trettende århundrede trivedes Yantra-Tantra praksis på udbredt basis i hele det østlige Indien. I det trettende århundrede ødelagde muslimske erobrere de berømte universiteter og centre for læring af Yantra-Tantra og ødelage tusindvis volumener litteratur i form af bøger, manuskripter og ikoner. Folk der praktiserede Yantra-Tantra kunsten blev massakreret, og dem, der var i stand til at redde deres liv, flygtede til det sydlige Indien, Assam og lande som Nepal, Tibet, Burma, Ceylon og Java. I nyere tid, ødelagde kinesiske invaderende, som udplyndrede Tibet, klostre og litteratur omhandlende Yantra-Tantra."
Reference: Power of Mantra and Yantra af P. Khurrana

Som vi let kan se fra ovenstående uddrag, er kristendommen og islam intet andet end formidable værktøjer til at ødelægge al sand spiritualitet og erstatte det med falske bedrageriske løgne og forvanskninger. Meget er blevet ødelagt. Satan fører os til sandheden gennem vores egen forskning samt åbningen af vores sjæl og sind.

VIGTIGT!! DE FLESTE LÆRDOMME OG DOKTRINER FRA DE OLDGAMLE RELIGIONER ER BLEVET FORVANSKEDE. IGNORER DEM. ØVELSERNE, SÅSOM DEM I HATHA- OG KUNDALINIYOGA, ÅNDEDRÆTSØVELSER, KAMPKUNSTSØVELSER OSV., ER ALLE MEGET KRAFTFULDE TIL AT HÆVE DEN SÅKALDTE HEKSEKRAFT, VRIL, CHI. DETTE ER ESSENSEN AF SATANISME.

Satanismens Fjernøstlige Rødder
BESKED FRA SATAN: VIGTIG INFORMATION OM YOGA
Astaroths Ottefoldsvej for avanceret spiritualitet - Opdateret 15/10/2009
Spirituelle Kode-Ord
Ressourcer (Bøger, dvd'er, referencer) - Opdateret 15/10/2009
11/21/10: VIGTIG INFORMATION OM SLANGEYOGA OG BLOTLÆGGELSE AF LØGNENE I DE OFFENTLIGT TILGÆNGELIGT YOGADOKTRINER

 

© Copyright 2009, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

hits counter