Andet Tora-omvendingsritual til at forhindre endnu en større krig


Dette ritual kan gentages, så ofte man ønsker. Man kan begynde dette ritual når som helst, men for disse anti-krigs ritualer er det bedst at begynde så hurtigt som muligt, da Månen på nuværende tidspunkt er i Vægtens tegn, hvilket er tegnet for fred.

Jøderne har allerede planlagt endnu en stor krig. Hvis det lykkes for dem, vil det være katastrofalt for hele verden.
Alle vil blive påvirket, da Israel og de andre stormagter har missiler og andre våben, som er i stand til at ødelægge hele Jorden over fem gange, hvilket får de forfærdelige angreb mod Hiroshima og Nagasaki til at se meget små ud i sammenligning. Fordi de jødiske forbrydelser mod menneskeheden er blevet offentliggjort for hele internettet, reagerer jøderne igen ved at forsøge at distrahere og aflede opmærksomheden fra befolkningen. Det samme gjorde de i Anden Verdenskrig, hvor Adolf Hitler havde afsløret dem.
Resultatet er massemord på millioner af ikke-jøder.

"Vi besidder flere hundrede atomsprænghoveder og raketter og kan affyre dem mod mål i alle retninger, måske endda Rom.
De fleste europæiske hovedstæder er mål for vores luftvåben. Lad mig citere General Moshe Dayan: 'Israel må være som en gal hund, for farlig at genere. Jeg anser det hele for at være håbløst på nuværende tidspunkt. Vi må forsøge at forhindre tingene til at komme til det, hvis det overhovedet er muligt. Vores væbnede styrker er dog ikke de tredivte stærkeste i verden, men snarere de anden eller tredje stærkeste. Vi har mulighed for at bringe verden ned med os. Og jeg kan forsikre dig, at det vil ske, før Israel går under."

-- Martin van Creveld, Israelsk professor i militærhistorie ved Hebrev University i Jerusalem i et interview med det hollandske ugemagasin: Elsevier, 200, nr. 17, s. 52-53

Ordene nedenfor skal vibreres. Jo flere mennesker, der udfører dette ritual, desto bedre er det, da vi både har styrke i antal og samlet kraft. Mange af ordene nedenfor er strubelyde. De er skrevet som "KH" (der er kun én af disse lyde i netop dette ritual).
Dette betyder, at mange af stavelserne vibreres bagerst i halsen. Gør det bedste du kan. Øv ordene så meget du kan, inden du udfører ritualet (jeg har uploadet en lydfil med ordene, som alle kan downloade og lytte til – linket kan findes nederst).

Ritualet nedenfor har at gøre med den aktuelle situation i Syrien, som er yderst alvorlig på nuværende tidspunkt.
Bemærk venligst, at jeg ikke omvendte det hebraiske ord for Damaskus, da dette ville være udslettende og derved opfylde den modbydelige bibelske profeti. Lilith førte mig til dette vers. Kristne reciterer og styrker uophørligt disse menneskehadende og anti-livsagtige vers, og de er også indlejret i sindet hos en stor del af befolkningen.

Lilith informerede mig yderligere om disse angreb mod den ikke-jødiske menneskehed. Det omfang, som fjenden har forsøgt at afskære os ikke-jøder fra vores hedenske Guder, afslører blot, at vores Guder (Satan) er en meget alvorlig og dødelig trussel mod dette jødiske monster. Det menneskehadende jødiske monster frygter inderligt vores oprindelige hedenske Guder.

Jøderne har haft planlagt denne krig i overensstemmelse med deres bibelske profeti, og de har skubbet de syriske horder ind i Europa i et forsøg på at ødelægge Europa. Dette ritual er et værk af fred. Syrerne skal forlade Europa og vende tilbage til deres eget hjemland. Det jødiske had og ondskab mod det, der var Assyrien i oldtiden, er grundlaget for de ting, der har foregået der for nylig.

VIBRER NEDENSTÅENDE AFSNIT 9 GANGE:

AHL-AHP-AHM • IIIIII’-- ÆHM • HAHT-EYEH-AYV •

RÆH-IIII-AYM • ROAR-SSUUM • DAHM-MÆH-SÆHK •

AYN-IIII • DAHM-MÆH-SÆHK • AHSS-AHM


Efter du har vibreret ovenstående 9 gange, så sig derefter følgende 9 gange med overbevisning:

(VIBRER "AUM")

• Guden af Israel har mistet al kraft og magt

• Damaskus gendannes

• De jødiske forsøg på at starte endnu en krig er fuldstændig og permanent slået fejl

(VIBRER "AUM")

HIL SATAN FOR EVIGT!!

__________________________________________________________

For at udtale ordene korrekt:

Klik her for en lydfil med udtalen af ordene ovenfor

*For at hæve dine energier, så gør enten det, der virker bedst for dig selv, eller besøg denne webside (Om at hæve energier)

Klik her for information om korrekt vibration af SATANAS