Satanisme for børn og teenagere

 

 

Satanisme for børn og teenagere


Din interesse i Satan er en positiv ting. Det er vigtigt, at du lægger alle fordomme bag dig for at lære Satan at kende. Det meste af det du sikkert har hørt om ham fra ikke-sataniske kilder er fra hans fjender, og folk der hader ham uden nogen rigtig grund.

Mange løgne er blevet fortalt om Satan og hans Dæmoner. Disse løgne er blevet påtvunget mennesker, og frygt har været brugt som et våben i hundredevis af år. Satan og hans Dæmoner er IKKE ONDE!! De er dem, som bragte viden til menneskeheden, så vi kan være frie. Satan er vores Sande Skabergud. Den kristne gud er falsk. Kristendom er ikke en religion. Det er et program, som er lavet til at stoppe folk i at vide noget om deres sind og dets kræfter (magi). Satan er blevet behandlet dårligt af dem, som hader ham uden nogen grund, og som hader menneskeheden og prøver at gøre os til slaver. De vil at holde spirituel viden og magt i hænderne på et par få personer.

Satanisme handler IKKE om rollespil, ofring af mennesker eller dyr, bloddrikkeri, rædsel, ulækre ting eller at skade folk, der ikke fortjener det. Sand satanisme handler om at blive en Gud og få gudeagtige kræfter.

Den eneste måde man kan lære den virkelige sandhed er ved at finde den selv. Vi kan aldrig lære den virkelige sandhed, hvis vi ikke kender til begge sider. Hvis vi ikke kender til begge sider, kan vi ikke træffe et rigtigt valg. Sandhed kendes kun, når vi kan tænke selv, uden fordomme. At tænke selv er at lytte til vores egne følelser og indre stemme - ikke hvordan andre siger, vi skal tænke eller mene. Dem, som ønsker at slavebinde og kontrollere andre er afhængige af folk, der tror på alt, hvad de siger.

Hvis du vælger at slutte dig til os hos Satan, så føl dig ikke presset. Du behøver ikke at dedikere din sjæl for at blive satanist. Det er dit valg, og du bør kun gøre dette, hvis du virkelig vil. Satan presser sig ikke ind på nogen, og vi kommer alle til ham af egen fri vilje. Det er meget vigtigt at behandle Satan og hans Dæmoner med respekt på alle tidspunkter. HIDKALD ALDRIG DÆMONER FOR SJOV. DET ER MEGET ALVORLIGT OG SERIØST, NÅR MAN HIDKALDER EN DÆMON. Hvis du er i problemer eller har store problemer, vil Satan og hans Dæmoner hjælpe dig. Dæmoner arbejder med os gennem power meditationer, så vi kan få adgang til vores egne kræfter og bruge vores sind til klare ting selv.

Satan er meget anderledes end den falske kristne gud og hans nazaræer (jesus kristus). Satan vil ALTID hjælpe sit folk, når de har problemer eller er i nød. Med volden i nutidens verden og i skolerne, betyder hans hjælp alt. Nazaræeren har en meget lang historie med at vende sine tilhængere ryggen, når de er i nød og har brug for hjælp. Dette er fordi, at han ikke er andet end en tankeform. Legenderne om hans disciple, som angiveligt døde forfærdeligt, er til for at skabe en slavementalitet i hans tilhængere. Det er meget vigtigt for en slave at kunne tage imod kæmpe mængder misbrug uden at sætte spørgsmålstegn ved noget eller kæmpe tilbage.

Satan viser os, at vi er vigtige. Der er mange gange, hvor vi ikke kan kæmpe tilbage. Der er folk, som er større og har mere magt, og voksne der er tarvelige og uretfærdige. Satan og hans Dæmoner tager sig af os, og tager sig af store problemer som vi ikke kan klare. Han viser os, hvordan vi kan få den kraft i vores sind, som andre mennesker ikke kan, og hvordan vi bruger denne kraft, til at få det vi ønsker i livet. Vi kan få penge, kærlighed, et godt job osv. Folk der er onde mod os bliver straffet.

Livet kan være virkelig hårdt. Når vi kommer til Satan, gør han vores liv bedre og gladere. Hvis du vil lære mere, så læs alt på denne hjemmeside. Nogle mennesker kalder sig selv satanister, men det er de i virkeligheden ikke. De tror ikke på Satan. Satan er fuldstændig ægte, og han eksisterer virkelig. Dem som har magten ønsker ikke, at folk tror på Satan, fordi Satan giver magten til almindelige mennesker, og det er en stor trussel mod dem. Du skal lære Satan at kende selv, og når du gør dette, vil du finde ud af, at han er helt virkelig.

De fleste voksne prøver at få børn til at tro, at de er bedre end dem eller perfekte. Det kan godt være, at de ved mere end du gør, men de begår stadig store fejl, og der er meget, som de ikke ved. Så længe du er under 18 år gammel, er du ikke fri, og du har ikke de samme rettigheder som en voksen. Dem, som tager sig af dig har magt over dig, uanset om det er dine forældre, et familiemedlem eller en værge.

Kristne prøver meget hårdt at tvinge børn og teenagere ind i deres tro. Dette er fordi, du er ung og ikke har nok viden og erfaring fra livet, og det ved de. De lader dig ikke udforske begge sider eller andre religioner. Det er fordi, de vil kontrollere og styre dit sind. De vil ikke have, at du tænker selv. Mange af dem har såret og misbrugt børn, fordi at deres religion lærer dem det. Hvis du bor i et kristent hjem, er du nødt til at være forsigtig, når du udforsker andre religioner, som kristne har lært at hade.

Det første du skal gøre for at lære om Satan og hans Dæmoner er at læse alt på denne hjemmeside. Hvis du bor sammen med kristne, kan det være bedst ikke at have papirer eller bøger liggende, som kan få dig i problemer, så det kan være sikrere bare at læse fra internettet. Biblioteker har ofte computere, der er sikre, så ingen kan spore, hvilke hjemmesider du har besøgt. Der findes computerprogrammer, som din skole eller forældre kan købe, så de kan få en liste over alle hjemmesider, du har besøgt, og også alle adgangskoder du har brugt på deres computer. De kan godt have dette uden at fortælle dig det. Hvis du ikke er sikker, skal du sørge for at slette din browserhistorie og cache. Slet alle sider som de ikke skal vide, du har været inde på. Hvis dine forældre er kristne, vil de højst sandsynligt blive sure på dig for at have en interesse i Satan.

Tag dig god tid og lær. Satan tvinger ikke sig selv ind på livet af nogen. Der findes mange løgne og historier for at skræmme folk væk fra Satan. Tro ikke på noget af det. Du har retten til at finde ud af det hele selv. Du kan også læse om inkvisitionen for at finde ud af, hvor mange mennesker de kristne har dræbt. Dette er alt sammen sandt, selvom de kristne prøver at skjule det. Det er en historisk kendsgerning. Du kan først træffe de rigtige valg, når du har nok viden. Tag dig god tid til at lære og lad ikke nogen presse dig. Mange valg du tager, og ting du gør nu vil påvirke resten af dit liv. Lær alt det du kan om nogen eller noget uden fordomme, før du vælger. Gør ikke noget og lad ikke andre personer presse dig til noget, bare fordi andre personer gør det. Dem af os, som er med Satan er mestre og ikke slaver. Mørke velsignelser til dig og de bedste ønsker når du udforsker og lærer. Vi håber, at du vil slutte dig til os.

 

Bevar dit privatliv

 

 

© Copyright 2002, 2005, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

hits counter