"DER ER INGEN GUD UDEN MIG SELV"
"HVEM VOVER MED DENNE VIDEN AT TILBEDE BIBELENS OG KORANENS FALSKE GUDER?"

-SATAN
FRA QU'RET AL-YEZID

© Copyright 2002-2015: Joy of Satan Ministries; Library of Congress Number: 12-16457
Bemærk: De fleste tekster på denne hjemmeside er beskyttet af ophavsretslov. Forfatteren giver tilladelse til at printe disse til egen brug, så længe de ikke ændres.
Dette websted er den danske udgave af hjemmesiden www.joyofsatan.org

"Mørke er lys vendt på vrangen"- Beelzebub

Besøg vores forum

VIGTIG INFORMATION TIL IKKE-SATANISTER, ATEISTER OG DEM SOM ER NYE INDEN FOR SPIRITUALITET


Der er forskellige sekter af satanisme. Fryden Ved Satan er spirituel satanisme.

Satanisme er ikke en "kristen opfindelse."

Satanisme fandtes langt før kristendommen og alle andre religioner.

Satanisme handler ikke om spøgelser, trolde, vampyrer, Halloween monstre eller andre lignende væsener.

Satanisme handler ikke om "ondskab."

Satanisme er ikke en "reaktion på kristendommen."

Satanisme handler ikke om død.

Sand satanisme handler om at opløfte og styrke menneskeheden, hvilket var vores sande skabers (Satans) hensigt.

Vi ved, at Satan er en sand skabning.

Vi ved, at Satan er menneskehedens sande Fader og Skabergud.

Vi ved, at Bibelens "Jahve/Jehova" er et fiktivt væsen, og at folkene, der står bag fremtvingningen af denne løgn, er de sande bedragere af menneskeheden og mestre af løgne. Dette er tydeligt i de mange modsætninger i den jødiske/kristne bibel, hvilket afslører, at denne tekst er værk skabt af mennesker, der havde okkult viden og tilførte det med kraft for at gøre det troværdigt og for at opildne frygt for at kunne kontrollere.

Vi er lovlydige.

Vi deltager IKKE i og går IKKE ind for nogen former for blodofring eller ofring af levende væsener.
Denne handling er jødisk/kristen, som de beskriver i deres bibel:
 5. Mosebog 12:27:
"og du skal bringe dine Brændofre, baade Kødet og Blodet, paa HERREN din Guds Alter; og Blodet af dine Slagtofre skal udøses paa HERREN din Guds Alter, men Kødet maa du spise."

Vi har fundet, at satanisme er menneskehedens oprindelige religion. Vi har gjort vores research.
Satanisme er baseret på de oldgamle religioner, der gik hundreder til tusindvis af år forud for jøde- og kristendommen.

Kristendommen var en reaktion på de oprindelige hedenske religioner, der er betegnet som "satanisme", hvilket betyder "fjende/modstander" på hebraisk.
Hvis du gennemlæser oplysningerne på denne hjemmeside, beviser vi dette.

Kristendommen blev opfundet for at fjerne spirituel og okkult viden (sindets kræfter) fra Jordens befolkning og placere denne kraft i hænderne på et par få "udvalgte" på hele menneskehedens bekostning.
Sindet og sjælens kræfter er yderst virkelige. Folk, der er uvidende om, eller som ikke tror på disse kræfter, er nemme at kontrollere og manipulere for dem, der er dygtige til at bruge disse energier.

De Oprindelige Guder (Dæmoner) blev uberettiget stemplet som monstre og som værende "onde" for at holde menneskeheden fra spirituel viden. Som følge af dette, har den menneskelige race degenereret drastisk, både spirituelt og intellektuelt.

Spirituel satanisme går stærkt ind for al læring, viden, undersøgelse og fritanke.

Spirituel satanisme støtter adskillelsen af kirke og stat.
Satanister fremtvinger ikke satanisme og missionerer ikke.

Spirituelle satanister anerkender videnskab, og mener, at alt det okkulte/overnaturlige har en rationel videnskabelig forklaring. Vi mener, at menneskeheden er blevet holdt faretruende tilbage på dette område som følge af svindelnummeret kristendommen/jødedommen og dens utrættelige angreb på videnskaben i århundreder.

Vi praktiserer power meditation for at udvikle og ophøje os selv spirituelt.
Power meditation er så afgørende for den menneskelige sjæl, som mad er afgørende for den menneskelige krop. Slangen, som er et symbol på Satan, repræsenterer den flammende kundalinikraft, der er sammenrullet i bunden af rygsøjlen og som ved opstigning omdanner det menneskelige sind og sjæl til et meget højere niveau af forståelse og evne. Dette er den sande betydning bag udtrykket "at fremmane Djævelen". Slangesymbolet for Satan repræsenterer også livets DNA-spiral.

Vi arbejder direkte med Satan. Vi mener, at hver eneste person, der er villig og respektfuld, kan have et personligt forhold til Satan. Der er ingen mæglere i satanisme; gejstligheden er her kun for vejledning og støtte.

Vi tager vores principper og praksis direkte fra Satan selv. I alt for lang tid har fjender af Satan, såsom de kristne kirker, frit kunnet diktere løgne om Satan og satanisme. Disse løgne har været grundlaget for okkulte forbrydelser og andre afskyelige handlinger, som de indirekte fremmer. Sand satanisme har været aktivt og fanatisk undertrykt i århundreder, og mange tror, af uvidenhed, på løgne om Satan og reagerer derefter.

Spirituel satanisme er en livselskende religion. Satan accepterer os, som vi er, men vejleder os til at fremme os selv til det punkt, hvor vi vil udvikles til et højere niveau. Spirituelle satanister kan frit leve deres liv, som de ønsker - ansvar til den ansvarlige. Vi lever efter naturretten og opfordrer alle til at udvikle sig til deres fulde udstrækning.

Vi ved, at vi "frelser" vores egen sjæl, i modsætning til påstande om, at nazaræeren skulle frelse nogen som helst. Satanisme er baseret på den sande transformation af sjælen gennem power meditation.
Nazaræeren er et fiktivt væsen, hvis identitet blev stjålet fra nogle 18+ korsfæstede hedenske Guder, såsom Odin, der hang fra et træ, og er intet mere end et værktøj til at holde menneskeheden under nogle få udvalgtes kontrol. Nazaræeren har været brugt i kristne gudstjenester og messer som en erstatning for en levende, menneskelig blodofring, hvilket afslører deres sande formål.

Den jødiske/kristne religion er, i katastrofalt omfang, et ondt svindelnummer spillet på menneskeheden.
For at et svindelnummer skal kunne lykkes, må der være en mangel på viden hos offeret. Den kristne religion og dens kohorter undertrykkter aktivt viden og fritanke, tilskynder folk til at være slaver, fortaler aldrig for og underviser heller aldrig i noget, der er til gavn for menneskeheden eller dens fremgang. I modsætning til historierne om, hvordan nazaræeren helbredte mennesker; så viser Satan os, hvordan vi kan helbrede os selv og udføre såkaldte mirakler, ved hjælp af vores sind og vores egen sjæls kræfter.

Ved at styrke os selv spirituelt, har vi selvtillid, selvrespekt og opnår spirituelt fremskridt og uafhængighed.

Spirituel satanisme sætter ingen begrænsninger på det at udvikle sindets kræfter- kendt som "heksekunst", "trolddom" eller "magi". Vi tror på retfærdighed, og ligesom kampkunstnere er trænede i brugen af Dim Mak og andre aspekter af fysisk kamp, er spirituelle satanister velbevandrede i de sorte arter af "magi", hvis de nogensinde skulle få brug for dem. Folk, der er uvidende om disse kræfter, er forsvarsløse over for dem, og magthaverne ved udmærket dette. Satan tolererer ikke uretfærdighed.

Spirituel satanisme tolererer på ingen måde åndeligt misbrug, som beskrevet i de klassiske grimoirer. Dæmonerne, som var bundet og tvunget til at lyde troldmændende, er nu fri, og alle, der bruger ni-fods cirkelmetoder og "Jehova" navne, inbyder personlig katastrofe. Dæmonerne er vores venner, og ved, med respekt og ærbødighed, at tilkalde dem gennem Satan, søger vi at etablere gensidigt fordelagtige forhold med dem.

Spirituel satanisme går ind for individualitet, frihed og uafhængighed.

Det er indlysende, at Satan ikke er "menneskehedens forfører". Hans tilhængere har været få i antal, og han behøver ikke rigelige mængder af rigdom, magt og kontrol for at holde på sine tilhængere.


FRYDEN VED SATAN FORUM

DETTE FORUM ER FOR ALLE, SOM ØNSKER AT LÆRE MERE, HAVE ET TÆTTERE FORHOLD TIL OG DYBERE FORSTÅELSE AF SATAN.
PRÆDIKENER, VIDEN OG HVORDAN MAN ETABLERER FORHOLD TIL DÆMONER - MAGI, RITUALER OG MERE.
KLIK PÅ "HAIL SATAN" FOR AT DELTAGE!


hits counter