Ofte stillede spørgsmål om Dæmoner


Jeg udførte ritualet, men Dæmonen kom ikke?
Svar:
Mange folk har skrevet til mig, at de efter flere hidkaldelsesforsøg endelig fik Dæmonen at se, og at alle deres efterfølgende hidkaldelser gik fint efter dette. Grunden til dette er, at man er ny og/eller ikke spirituelt åben nok til at fornemme Dæmonens tilstedeværelse. Vedholdenhed og tålmodighed betaler sig og fører til resultater. Satan går meget op i, at man har tålmodighed. Konsekvent meditation, åndedrætsøvelser, og, hvis man er i stand til det, hatha (fysisk) yoga er ting, der åbner ens sind og sjæl.

Hvordan ved jeg, om Dæmonen hørte mig?
Svar:
Igen, dette er sikkert fordi, du er ny. Kig efter små tegn, såsom stearinlys og/eller røgelse der blusser up eller syder under ritualet. Hvis du er åben nok, kan Dæmonen endda sommetider fysisk røre dig. Dæmoner venter ofte med at komme til os til i vores drømme. Der kan blive flyttet på genstande, eller døre kan åbnes eller lukkes (dette er meget sjældent, men kan ske), briser kan opstå ud af ingenting, man kan mærke Dæmonens energi og så videre. Man kan også have andre, individuelle oplevelser, som der ikke er beskrevet her. Vær blot åben og opmærksom på tilfældigheder.

Hvad hvis jeg ikke kan finde stearinlys i den rigtige farve?
Svar:
Gør det bedste du kan for at komme så tæt på farven som muligt. På grund af kristen kontrol og indflydelse, bliver der længere og længere mellem steder, hvor man kan købe sorte stearinlys og andre farver brugt i sataniske ritualer. Dine ønsker og det, der er i dit hjerte og sind, er vigtigere end stearinlysets farve. Stearinlys i alle farver kan købes på internettet.

Kan Dæmoner kun hidkaldes om natten?
Svar:
Første gang man hidkalder en Dæmon bør ideelt være om aftenen/natten. Aften- og nattetimerne er ofte roligere og mere fordelagtige til spiritualitet generelt. Den højre (spirituelle) side af hjernen er af natur mere aktiv i de mørkere timer. Når først man etablerer et forhold til en Dæmon, kan man hidkalde ham eller hende telepatisk, når som helst ved koncentration alene, medmindre Dæmonen ikke ønsker dette. Han eller hun vil gøre dig opmærksom på dette. Hvis Dæmonen er optaget, hvilket ofte er tilfældet, kan han eller hun på et senere tidspunkt gøre dig opmærksom på, at du er blevet hørt, som regel inden for en dag.

Er jeg altid nødt til at udføre et helt ritual, når jeg vil hidkalde en Dæmon?
Svar:
Nej. Når et forhold er etableret, vil bare det at koncentrere sig om Dæmonen og kontakte ham eller hende telepatisk, med eller uden hans eller hendes segl, være nok til, at han eller hun viser sig, hvor som helst, når som helst, så længe du er ekstremt respektfuld og aldrig krævende. Nogle gange viser en Dæmon sig ikke med det samme, hvis han eller hun har en grund til det, men så kommer Dæmonen som regel senere. Når man hidkalder en Dæmon, man ikke kender, bør man altid udføre et ritual.

Efter jeg hidkaldte og havde tæt kontakt med en Dæmon, kunne jeg mærke ekstrem kraftfuld energi, og/eller jeg følte en øm, prikkende fornemmelse eller lignende.
Svar:
Dæmoner har meget større mængder af bioelektricitet, end vi mennesker har. Tæt kontakt resulterer ofte i et overskud af bioelektricitet, der forbliver hos os efter kontakten. Fordi vores fysiske systemer ikke er vant til dette, kan vi opleve et øget energiniveau, og, i visse tilfælde, fysisk ubehag i lidt tid efter Dæmonen er taget afsted. Når vi opbygger vores egen bioelektricitet, er vi i stand til at håndtere mere intens og intim kontakt med Dæmoner uden at føle noget foruroligende. Min egen erfaring har været, at min hud har føltes meget følsom, også som om den var let solskoldet.

Dæmoner og bioelektricitet


 

Tilbage til: Dæmoner - Helvedes Guder

 

© Copyright 2005, 2005, 2016, Joy of Satan Ministries;
Library of Congress Number: 12-16457

hits counter